Facebook
🚚 1000 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz 🚚 Tüm kampanya ve sürprizlerden haberdar olmak, cildinize iyi gelecek bilgileri duymak için WTC Bülten'e üye ol!
1.01.1900

0 dk
 
İlgili Bültenler
C Vitamini Dosyası

19.04.2023

C Vitamini, tıp dünyasında erken keşfedilmiş ve sık kullanılan bir içerik olmasının yanı sıra insan sağlığındaki yeri ve önemi bizi halen şaşırtabilmektedir. Cilt sağlığımız içinde yeri tartışılmaz olan bu içeriği bülten yazımızda tüm detaylarıyla ele aldık. 

C vitamini, antioksidanlar, Serbest Radikaller, Alphascience, Oio Lab

Foto-yaşlanma Nedir?

18.10.2023

Yaşlanmanın dış etkilere bağlı olan sebeplerinin başında gelen foto-yaşlanma konusunu değerli doktorumuz Dermatolog Dr. Esra Özkürkçü ile işledik.

Foto-yaşlanmanın tanımı, sebepleri ve etkilerini nasıl engelleyebileceğimizi içeren bu güzel yazı için sevgili doktorumuza çok teşekkür ederiz.

yaşlanma, yaşlanma türleri, foto yaşlanma

Cilt Bakım Cihazları

6.12.2023

Gelişen teknolojilerin cilt bakımı alanındaki kullanımı ile ortaya çıkan bir çok sorunun cevabını içeren ve bu gelişimin sürecini anlayacağınız cilt bakımında kullanılan cihazların anlatıldığı blog yazımız ile karşınızdayız. Sevgili Dr.İpek Dilsiz'in sizler için derledi. Kendisine çok teşekkür ediyor, sizlere de keyifli okumalar diliyoruz.

cilt bakımı, evde cilt bakımı, cilt bakım cihazları, cilt bakımı önerileri