Facebook
🚚 1000 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz 🚚 Tüm kampanya ve sürprizlerden haberdar olmak, cildinize iyi gelecek bilgileri duymak için WTC Bülten'e üye ol!
1.01.1900

0 dk
 
İlgili Bültenler
Gıda Takviyeleri

12.03.2024

Hangisi ne zaman ve ne kadar kullanmalı? Hangi içeriğe, kimin ihtiyacı var? Gıda takviyeleri olmadan yaşanmaz mı? Gerçekten, uykudan gün içi enerjiye; cilt sağlığından hücre gençleşmesine kadar mucizevi sonuçları var mı? WTC Bilim Kurulu Başkanı Dr. Yaman Er’in kaleme aldığı yazının aklınızdaki sorulara cevaplar üretebilmesi dileklerimizle.

cilt bakımı, gıda takviyesi kullanımı, gıda takviyeleri, bilinçli tüketici

Hiperpigmenasyon ve Cilt Lekeleri

19.12.2023

Hiperpigmentasyon olarak bilinen ve cildin renk üretme fonksiyonunun aşırı çalıştığı durumlarda ortaya çıkan koyu renkli ve düzensiz kahvrerengi alanların oluşma mekanizmalarını, sebeplerini, çeşitlerini ve daha sonrasında tedavi yöntemlerini inceleyeceğimiz " Hiperpigmentasyon Dosyasının" ilk blog yazısına hoş geldiniz:) Literatürde yer alan bilgilerin derlendiği ve WTC Bilim Kurulu tarafından doğruluğu ve güncelliğinin teyid edildiği bu derlemeye katkılarından dolayı WTC Profesyoneli ve WTC Bilim Kurulu Başkanı Dr.Yaman Er' e çok teşekkür ederiz.

leke, hiperpigmentasyon, inflamaging, foto-yaşlanma, melasma, güneş

Karantina Döneminde Cildimiz

15.09.2021

Bir yılını geride bırakmış olduğumuz karantina döneminde, bir çok şeye alıştık; ama bu cildimize olanlar da nesi?

Karantina, Covid, Covid-19, Pandemi