Facebook
🚚 1000 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz 🚚 Tüm kampanya ve sürprizlerden haberdar olmak, cildinize iyi gelecek bilgileri duymak için WTC Bülten'e üye ol!
1.01.1900

0 dk
 
İlgili Bültenler
Cildin Nem İhtiyacı ve Suyun Önemi

15.04.2022

Cilt bakımı rutini adımlarını incelediğimiz bülten serimizde cilt temizliği ve cilt serumları başlıklarından sonra sırada nemlendirme konusu var. Nemlendirici kremler, dünya genelinde kozmetik ve kişisel bakım ürünleri kategorisinde en büyük pazar payına sahip olan ürün grubu olarak kabul ediliyor. Düzenli cilt bakımı uygulamayan kişilerin bile en azından bir nemlendirici kremi bulunuyor.

kuru cilt, nemlendirici, nemsizlik, hidrasyon, cilt bariyeri, stratum corneum, nem ihtiyacı, bariyer fonksiyonu

Cildin Doğal Nemlendiricisi ve Lipit Mantosu

19.04.2022

Cildin nem ihtiyacının izini sürerken bu WTC Bülten'de Doğal Nemlendirme Faktörü'nün (NMF) yapısına ve etkilerine, cildin en dış katmanında deri hücrelerinin arasını doldurup onları birbirine yapıştıran epidermal lipitlerin cilt bariyerinin bütünlüğü için önemine ve hydration ile moisturisation olgularının arasındaki nüans farkına bakıyoruz.

cilt bakımı, rutin adımları, nemlendirme, cilt bariyeri, Doğal Nemlendirme Faktörü, epidermal lipitler, bariyer hasarı, hydration, moisturisation

Güneş kreminiz sizi ne kadar koruyor?

2.06.2022

Etkin bir güneş koruması için güneş kreminizin hem UVB hem de UVA ışınlarına karşı güçlü bir koruma mekanizmasına sahip olması gerektiğini artık hepimiz biliyoruz.

güneş kremi, UV koruması, UVA ışınları, UVAPF, PPD, pigmentasyon, geniş spektrum